Rosner

Rosner staat bekend om het maken van jeans en broeken met de perfecte pasvorm. Het merk heeft een breed scala aan mooie broeken voor verschillende lichaamstypes, waardoor ieder vrouwelijk figuur er op zijn best uitziet in broeken en jeans van dit merk.

Image

Broeken met waardering voor het vrouwelijk figuur

Een van de topontwerpen van het merk Rosner is de broek die de naam Audrey gekregen heeft. De Audrey is niet alleen bijzonder stijlvol, maar heeft ook een corrigerend effect op de buik en de billen. Dit model broek is verkrijgbaar in allerlei kleuren en stoffen, zodat de corrigerende broek altijd gedragen kan worden. Naast de Audrey maakt Rosner vele andere modellen broeken met mooie pasvormen die het lichaam, de pluspunten en de vorm van het vrouwelijk lichaam eer aan doen.

Image

Rosner is niet alleen het perfecte broekenmerk als het aankomt op pasvorm. De broeken in de collectie van dit merk worden gemaakt van hoogwaardige materialen en goede, mooie stoffen, waardoor de broeken erg lang mooi blijven. De broeken en jeans van dit modelabel zijn verkrijgbaar in de meest gangbare basic kleuren die niet mogen ontbreken in een garderobe. Maar ook trendy kleuren van het seizoen en zelfs opvallende prints komen terug in de collectie van dit vooraanstaande broekenmerk. Blanche Mode Groningen heeft een breed aanbod aan broeken van dit merk.

Image