Oui

OUI bestaat  50 jaar! Vandaag de dag levert OUI aan meer dan 30 verschillende landen over de hele wereld hun collecties. Het is zonder twijfel een van de meest succesvolle merken en bedrijven van de Europese mode-industrie.

Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 1.200 verkooppunten in Duitsland, maar ook internationaal is OUI goed vertegenwoordigd.

Image

The Philosophy

“Oui, yes! Yes, we adore women, we want to make women more beautiful, beauty is more than an ideal!”

Mode is voor OUI speels, kleurrijk en innovatief. De vrouw die het draagt is volgens ons zelfverzekerd, eerlijk en duidelijk. Ze is onafhankelijk van dictaten, vrij van vooroordelen en vertegenwoordigt een extraverte houding.

OUI is een familiebedrijf waarin het gezin, de solidariteit, traditie en klantgerichtheid voorop staan en een fundamentele rol spelen. OUI wordt alweer door de derde generatie van de familie succesvol gerund.

Image
  • Uit liefde voor het milieu zet OUI zich in om gecertificeerd biologisch katoen te gebruiken. Het is een feel-good materiaal dat gezond en comfortabel is om te dragen. Uiteindelijk bespaart biologisch katoen zowel hulpbronnen als water en is het vrij van meststoffen en andere vervuilende stoffen.
  • De producten van OUI zijn voor meer dan 90% Europees, wat betekent dat ze overwegend Europese materialen gebruiken die zijn geproduceerd door gerenommeerde Europese leveranciers en partners.
  • OUI werkt niet met echt bont of angora. Leer is een natuurproduct en is een bijproduct van de voedingsindustrie. OUI bevindt zich momenteel in de testfase van het gebruik van gerecyclede materialen en zal zich in de toekomst nog meer hierin ontwikkelen.
  • Als milieuvriendelijk bedrijf moedigt OUI hun medewerkers ook aan om de trein te nemen in plaats van het vliegtuig, voor zover dit praktisch is. Ook als het gaat om het vervoer van hun goederen van Azië naar Europa, streven ze ernaar om - met toenemend succes - over te stappen op spoor- en wegroutes.
  • Het hoofdkantoor van OUI in München is een PET-vrije zone, ofwel een zone waar geen plastic flessen op de werkvloer gebruikt mogen worden. In plaats daarvan gebruiken ze glazen flessen en waterfilters. Fairtrade koffie is gratis voor alle medewerkers en wordt gebruikt in plaats van koffiecapsules.
  • OUI is bezig met het opstellen van een gedetailleerd duurzaamheidsverslag dat ze in de nabije toekomst zullen publiceren. Ze streven ernaar om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Ze geloven dat dit een verschil maakt. Voor een toekomst waar ze vandaag een blijvende impact op kunnen hebben.
Image