Lizzy & coco

Iconisch voor Lizzy & Coco zijn de verrassend uitgesproken prints en goede Hollandse pasvormen. Elk seizoen brengt het merk een geheel eigen interpretatie van de mode(kleuren) en hun eigen dessins. Lizzy & Coco is gespecialiseerd in reversible items. Dit zijn kledingstukken waarvan de binnen- en buitenkant gedragen kan worden. Blanche Mode Groningen verkoopt voornamelijk reversible jurken van Lizzy & Coco.

Image Image

Lizzy en Coco jurk

De meeste klanten kennen de reversible Lizzy en Coco jurk. Deze jurken zijn aan twee kanten voorzien van bijzondere prints. Hierdoor haal je met een jurk twee looks in huis. Dit is niet alleen duurzaam maar ook ontzettend handig. Bijvoorbeeld wanneer je gaat reizen en wilt besparen op kofferruimte. Daarnaast focust het merk zich niet alleen op reversible draagbaarheid. Het merk heeft ook items uitgebracht die zowel als jurk als lang vest gedragen kunnen worden; en dan ook nog eens aan twee kanten. Dat is nog eens veelzijdig!

Image

Actueel en uitgesproken

De zorgvuldig samengestelde dessins, goede pasvormen en doordachte materiaalkeuzes zijn kenmerkend voor Lizzy & Coco. We zien dan ook dat moderne vrouwen die graag uitgesproken items dragen met een smaakvolle twist goed slagen bij de Lizzy & Coco collecties. De items zijn namelijk makkelijk door te combineren met andere stukken uit de kast. Daar helpen we dan ook graag een handje bij!

 

De perfecte look

De perfecte look laat je stralen. En als jij straalt kun je de wereld aan. Bij Blanche Mode Groningen willen we juist daar een steentje aan bijdragen. Je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de juiste items en het maken van combinaties waarin JIJ gaat stralen. Voor ons is het een goede dag als jij met een glimlach op je gezicht onze winkel hebt verlaten en we je hebben kunnen inspireren. 

Image