Angels jeans

Angels broeken zijn verkrijgbaar in maat 36 tot en met 44. Veel modellen worden aangeboden in meerdere lengtes, waardoor korter maken bijna nooit nodig is. De twee bestverkochte five-pocket modellen zijn de slanke Skinny en de rechte Cici.

Daarnaast is de Angels Jeans One Size sinds een paar jaar niet meer weg te denken uit het assortiment. Deze broek past iedereen van maat 36 tot en met 42 en zit echt heerlijk.

Image

 

Voor de modebewuste vrouw is de Angels Malu Zip een goede keuze. Dit slanke model heeft aan de voorkant drie ritsjes in plaats van de gebruikelijke steekzakken.

Voor wie op zoek is naar een 7/8 Angels Jeans is de Ornella perfect. Een slank model, welke door de speelse lengte oneindig te combineren is. Ondanks de lengte is deze het hele jaar verkrijgbaar.

De oorsprong van Angels Jeans

Angels Jeanswear is opgericht in 1980 door een Duits echtpaar met maar één doel: een hemelse dames jeans creëren. Door het gebruik van duurzame materialen en een vakkundig team zijn ze daar zeker in geslaagd. Bij Angels begrijpen ze dat niet alle vrouwen hetzelfde zijn. Daardoor vindt elk individu een geschikte pasvorm in de collectie van Angels.

Meer dan 40 jaar Angels Broeken

Inmiddels staat Angels Jeans voor zoveel meer dan de perfecte spijkerbroek. Keer op keer slagen ze erin met heerlijk stretch stoffen modieuze broeken te creëren. Naast de (al jaren ongewijzigde) pasvormen blijft de collectie actueel en vernieuwend. De kracht van Angels is de comfortabele pasvorm. Angels Jeans bewijst dat een spijkerbroek wel lekker kan zitten. Zoek de juiste pasvorm voor jou en probeer het nu.

Hoe duurzaam zijn Angels broeken?

Duurzaamheid is sinds 1980 altijd een bewuste keuze geweest. We zien het terug in productiekanalen, wasserijen en de inkoop van stoffen, allen Europees. De producenten zijn BSCI gecertificeerd en voldoen daarmee aan de strenge Europese standaarden. Alle stoffen worden geleverd door bedrijven die zijn aangesloten bij het Better Cotton Initiative (BCI). Deze instantie ziet toe op een duurzame productie van katoen. Tegenwoordig wordt geen gebruik meer gemaakt van puimstenen, maar van “knots” van gerecycled plastic. Bij deze “knot-washed” techniek wordt per wassing nog maar de helft aan water gebruikt en 80% van het afval gereduceerd.

Image